Tiedote: Seuramme harjoituksien määräaikainen tauko

FC KTP Juniorit Ry halutaa toimia vastuullisesti ja noudattaa palloliiton toimintaohjeita sekä valtioneuvoston suositusta.

FC KTP Juniorit Ry keskeyttää ohjatun harjoittalutoiminnan maaliskuun jaksi. Harjoitukset aloitetaan uudestaan 1.4.2020 mikäli asiasta ei tiedoteta ennen sitä.

Seuramme päätoimiset valmentajat työskentelevät normaalisti tämän ajanjakson ja tulevat jakamaan joukkueiden käyttöön omatoimitreenejä tälle ajanjaksolle.

Pyrimme myös neuvottelemaan kaupungin kanssa siitä, että kaupunki kuljettaisi ulkokentille maalit, joka helpottaa omatoimitreenaamista.

Liittohallitus päätti jalkapallon kilpailutoiminnan väliaikaisesta keskeyttämisestä

Palloliiton liittohallitus piti torstai-iltana etäkokouksen koronavirusepidemiaan COVID-19 liittyen.

Hallitus päätti keskeyttää Palloliiton kilpailutoiminnan maaliskuun loppuun asti. Poikkeuksena ovat miesten Suomen Cupin neljännesvälieräottelut ja miesten Futsal-Liigan runkosarjan päätöskierros, jotka pelataan ilmanaan yleisöä tulevana viikonloppuna.

Myös Palloliiton pelaajakehitystapahtumat, kuten Huuhkaja-, ja Helmaripäivät, alueleirit, kehittymisen seurantatapahtumat ja alueturnaukset on toistaiseksi peruttu.

Lisäksi ottaen huomioon Valtioneuvoston suositukset koronaviruksen leviämisen estämiseksi Palloliitto suosittelee seuroja keskeyttämään harjoitus- ja turnaustapahtumat maaliskuun loppuun asti.

Päätökset muiden kansallisten pääsarjojen osalta tehdään alkuviikosta. Niistä tiedotetaan mahdollisimman pian. Tilannetta seurataan jatkuvasti ja ohjeistuksia päivitetään tilanteen ja viranomaisohjeiden niin vaatiessa. Suosittelemme seuraamaan Terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteessa https://thl.fi/fi

Terveisin

FC KTP Juniorit

Mikko Vaahersalo

+358 44 425 3143