Tyttöpuolen valmentajaksi FC KTP Junioreihin?

Olisitko yksi meistä? FC KTP Juniorit ry hakee joukkoonsa innostunutta ja motivoitunutta tyttöpuolen valmentajaa! 

 

Tyttöpuolen valmentajan toimenkuvaan kuuluu kahden ikäkausijoukkueen päävalmentajan tehtävä (8v8) sekä 5v5 joukkueiden tutorointi. Toimenkuvassa pääset myös kehittämään koulu- ja päiväkotiyhteistyötä yhdessä muiden päätoimisten valmentajien kanssa sekä osallistut uusien pelaajien rekrytointiin.

Valmentaja raportoi tehtävässään valmennuspäällikölle.

Toivomme sinulta

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä lapsilähtöistä työskentelyotetta. Hyvät yhteistyötaidot ja myönteinen asenne tukevat onnistumistasi myös muiden seuran sidosryhmien kanssa. Seuran arvojen mukainen käyttäytyminen ja toiminta on meille tärkeää.  Organisointikyky ja kehityshalukkuus ovat sinulle myös tuttuja piirteitä.

Tarjoamme seurassamme tasokasta valmennusta, joten toivomme, että sinulta löytyy soveltuva valmentajakoulutus tai liikunta- tai kasvatusalan koulutus. Eduksi katsomme suoritetun UEFA B -valmentajatutkinnon tai suunnitelman sen suorittamisesta lähitulevaisuudessa.

Työssäsi tarvitset perinteisiä tietoteknisiä välineitä, joten MS Office -ohjelmien käytön toivomme olevan tuttuja.

Tarjoamme sinulle

FC KTP Juniorit ry arvostaa työntekijöitään ja haluaa tarjota heille mahdollisuudet työtehtävässä menestymiseen. Työntekijämme saavat kilpailukykyisen kuukausipalkan, jatkuvan valmennuspäällikön tuen sekä tarvittavat työkalut menestyäkseen työssään. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkokouluttautua sisäisten ja Palloliiton koulutusten kautta.

Meistä

FC KTP Juniorit ry:ssä on tällä hetkellä noin 700 pelaajaa, jotka ovat 3-20 -vuotiaita. Seura on kaikille pelaajille avoin ja tarjoamme jokaiselle ikäluokalle ja sen pelaajille mahdollisuuden harrastaa ja kilpailla omalla tasollaan. Seuran pelaajapolku mahdollistaa harrastamisen aina edustusjoukkueeseen saakka. Tämän hetkinen seuramme kirkkain kasvatti ei esittelyitä kaipaa, hän on yksi Suomen parhaimmista jalkapalloilijoista.

Hakeminen

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae tehtävään viimeistään 15.10.2022 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen juho.luukkonen@fcktp.fi. Haastattelemme hakijoita myös hakuajalla ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Tule kanssamme valmentamaan motivoituneita pelaajia ja viemään heitä kohti tavoitteitaan!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
FC KTP Junioreiden valmennuspäällikkö
Juho Luukkonen, p. 040 765 7082,
juho.luukkonen@fcktp.fi