uusi harrastus mielessä?
Ilmoittaudu mukaan ympäri vuoden!


Tervetuloa mukaan FC KTP Junioreiden toimintaan!

Jalkapalloharrastuksen aloittaminen on helppoa!

FC KTP Junioreissa on toimintaa kaiken ikäisille harrastajille ja mukaan toimintaan voi tulla ympäri vuoden! Toimintamme alkaa 3-vuotiaasta ja lajia meillä voi harrastaa aina 20-vuotiaaksi asti.  

3-6 -vuotiaat harrastavat seurassamme erilaisten futiskoulujen merkeissä ja 7-vuotiaasta alkaen siirrymme joukkuetoiminnan pariin. Tutustuessasi toimintaamme, tarvitset mukaan vain lenkkarit, mukavat urheiluvaatteet sekä juomapullon. Kun futiskärpänen puraisee kunnolla, hankittavaksi tulee nappulakengät sekä säärisuojat. Seuran viralliset harrastusvarusteet saat joukkueenjohtajan avustuksella. 

Jalkapalloharrastuksen pariin seurassamme pääsee ympäri vuoden! Joukkueet- sivustolta löytyy kunkin ikäluokan yhteystiedot. Joukkueenjohtaja ottaa uusien pelaajien ilmoittautumiset vastaan, joten voit olla häneen suoraan yhteydessä. Häneltä saat myös ajantasaiset harjoitusajat. Futiskoulujen ilmoittautuminen tapahtuu verkkosivulla olevan lomakkeen kautta. 

Uudet pelaajat voivat käydä kokeilemassa treenejä veloituksetta muutaman viikon ajan. Jos jäät harrastamaan kanssamme jalkapalloa, niin saat joukkueenjohtajalta myClub -tunnukset. Rekisteröitymällä myClubiin, ilmoittaudut pelaajaksi seuraan ja pääset osaksi kotkalaista futisyhteisöä! 🙂

Toivottavasti tapaamme pian!
Image