varustehankinnat pelaajalle


Näkyvä osa toimintaamme ovat seuravarusteet. FC KTP Juniorit ry:ssä käytämme seurasopimuksen mukaisesti Puman tuotteita, jotka hankitaan yhteistyökumppaniltamme Team Sportia Ri-Pe Sportista. 

Ensimmäiset harjoittelu- sekä peliasut
7-vuotiaasta alkaen käytämme harjoituksissa aina seuran virallisia harjoitusvarusteita ja peleissä virallista peliasua. Joukkuetoiminnassa aloittava uusi pelaaja saa seuran kustantaman varustepaketin, joka sisältää ensimmäisen harjoitusasun sekä peliasun. Joukkueenjohtaja auttaa varustepaketin hankinnassa. 

Nappulakengät
Jalkapallossa kenkänä toimivat nappulakengät, jotka pelaaja hankkii itsenäisesti haluamastaan paikasta. Nappiksien merkki ja malli valitaan oman jalan mukaisesti. Ensimmäisiä kenkiä ostettaessa voikin olla hyvä kääntyä urheilumyyjän puoleen, joka osaa opastaa oikeanlaisen kengän valinnassa. 

Säärisuojat
Säärisuojat ovat pakolliset kaikille joukkuetoiminnassa harrastaville. Pelaaja hankkii ne itsenäisesti haluamastaan paikasta. 

Pallo
Harjoituksissa tarvitaan oma pallo, jonka pelaaja hankkii itsenäisesti haluamastaan paikasta. Jalkapalloja on eri kokoisia: koon 3 pallolla pelaa 3-8 -vuotiaat, koon 4 pallolla pelaa 8-14 -vuotiaat ja koon 5 pallolla pelaa 14+ -vuotiaat. 

Harjoittelu- ja peliasut
Joukkue hankkii yhteisillä tilauksilla uusia peliasuja pelaajien tarpeiden mukaisesti noin kerran vuodessa. Harjoittelu- ja peliasut ovat omakustanteisia. Tuotteet hankitaan yhteistyökumppaniltamme Team Sportia Ri-Pe Sportista, jonka myymälä sijaitsee kauppakeskus Pasaatissa. Mikäli tarvitset varusteita ennen joukkueen yhteistä tilausta, voit myös käydä tilaamassa ne itsenäisesti heidän liikkeestään. Ri-Pe Sport järjestää tuotteisiin myös tarvittavat pelinumeropainatukset. Team Sportia Ri-Pe Sport myöntää seuramme jäsenille prosenttialennuksen tuotteistaan, joten mainitsethan kassalla olevasi FC KTP Junioreiden harrastaja.

Keltaista harjoittelupaitaa käytämme aina treeneissä. Vihreävalkoinen paita on pelipaita, jota käytämme peleissä. (Pelipaitaa ei käytetä harjoituksissa.) Huom! Kuljetathan varmuuden vuoksi peleissä mukana myös keltaista paitaa, jota käytämme tarvittaessa vieraspelipaitana.
Alaosana käytämme vihreitä Puman sukkia/säärystimiä ja mustia shortseja. 

 

Muut Puman seuravarusteet
Seuravarustevalikoimaan kuuluu myös treeniverkkapaita ja -housut, verkkatakki, sadetakki, toppatakki, huppari, pikeepaita, puuvillainen t-paita, treenilaukku ja reppu palloverkolla. Nämä ovat lisätuotteita, joita voi tilata omien tarpeiden mukaisesti. Katalogin saa joukkueenjohtajalta. Tuotteita voi käydä katsomassa/tilaamassa myös omatoimisesti Team Sportia Ri-Pe Sportista. 

Seuran fanituotteet (ei Puma-mallistoa)
Seuralla on myynnissä erillisiä fanituotteita, jotka on suunnattu vapaa-ajankäyttöön. Fanituotteet eivät sovellu virallisiksi peliasuiksi. Tuotteet voi tilata joukkueenjohtajan tekemällä yhteistilauksella. Fanituotteita ovat vihreä huppari, vihreä ja musta collegepaita, penaali, pipo ja panta, vihreä ja musta t-paita sekä lippis. 

 

Image