VALMENTAJALLE


Valmennusosaaminen ja sen vaikuttavuuden vahvistaminen on keskeinen keino pelaajan laadukkaan arjen luomisessa. Suomen Palloliiton tavoitteena onkin, että jokaisella lapsella ja nuorella on osaava ja koulutettu valmentaja. Tavoitteen myötä Palloliitto on uudistanut valmentajakoulutuksensa rakennetta, sisältöjä, koulutustapoja ja menetelmiä. Uudistus on Palloliiton historian suurin ja tulee entisestään vahvistamaan valmentajien osaamista käytännön kenttätyössä.

Valmennusosaamisen kehittäminen tehdään yhteistyössä seurojen kanssa, jossa FC KTP Juniorit ry on myös mukana. Koulutamme seuran päätoimiset työntekijät sekä OTO-valmentajat heidän toimenkuvansa mukaisesti Palloliiton koulutuspolun mukaisessa järjestyksessä. 

Vanhemmasta valmentajaksi? 

Kiinnostaako valmennustyö lasten- ja nuorten urheilun parissa? Hyvä, sillä toivomme saavamme sinut mukaan joukkoomme! Et tarvitse aiempaa valmennuskokemusta, sillä koulutamme sinut tehtävään. 

Futisvalmentajan starttikoulutuksia järjestetään yhdessä Palloliiton sekä Kymenlaakson alueen seurojen kanssa. Koulutus on suunnattu aloitteleville valmentajille ja se sopii niin harrastajan vanhemmalle kuin lajin parista tulevaisuuden työtä etsivälle. Kymenlaakson alueella koulutuksista vastaa FC KTP Junioreiden valmennuspäällikkö Juho Luukkonen.

Miten koulutukseen?  

FC KTP Junioreiden valmennuspäällikkö ohjaa sinut sopivaan koulutukseen ja käy kanssasi läpi tulevien koulutuksien ajankohdat sekä auttaa ilmoittautumisten kanssa. Ota siis rohkeasti yhteyttä Juho Luukkoseen, juho.luukkonen@fcktp.fi

Koulutuskalenteri

Kevään 2023 koulutuskalenteri löytyy täältä.

Koulutettu valmentaja, kaipaatko lisätienestejä tai päätoimista työpaikkaa? 

FC KTP Juniorit rekrytoivat mielellään joukkoihinsa uusia valmentajia. Oletko lajin kokenut konkari tai vastavalmistunut tulevaisuuden tähti? Voi olla, että meillä on paikka juuri sinulle! Lue lisää täältä.

 

Image