Edustusjoukkuevalmentaja Mikko Viitsalo FC KTP Junioreiden valmennustutoriksi!


Edustusjoukkuevalmentaja Mikko Viitsalo on nimitetty FC KTP Juniorit ry:n valmennustutoriksi 1.11.2022 alkaen. Mikko toimii tulevalla kaudella P10 ja P11 -joukkueiden ikäkausivalmentajana ja valmennusmentorina sekä auttaa joukkueiden muita valmentajia valmennusarjessa. Mikko on tuttu kasvo monelle KTP:n toimintaa seuraavalle, sillä hän toimii myös FC KTP:n miesten edustusjoukkueen kakkosvalmentajana. Valmentamisen lisäksi Mikko on kouluttanut itseään mm. liikuntaneuvojan ja juniorivalmentajan tutkinnoilla.

Ennen Kotkaan saapumista Mikko on toiminut usean vuoden ajan juniorivalmennustehtävissä mm. Kirkkonummella KyIF:n ja myöhemmin perustetun FC Kirkkonummen junioreissa. Edustusjoukkueen valmennustyöt alkoivat Joensuun Jiposta, josta matka jatkui Kotkaan vuonna 2021.

– Toivotamme Mikon lämpimästi tervetulleeksi junioreiden valmennukseen. Hänen kokemuksensa ja raikkaat näkemykset valmennuksessa otetaan seurassa odottavaisin mielin vastaan! Mikko on ollut aiemmin myös perustamassa uutta junioriseuraa Kirkkonummella, jonka myötä hänellä on tuoreita oppeja seuratyön yleisestäkin kehittämisestä, kertoo FC KTP Junioreiden valmennuspäällikkö Juho Luukkonen.

Onnittelut Mikolle ja tervetuloa mukaan myös junioreiden toimintaan!