FC KTP Juniorit ry hakee valmentajaa

Olisitko yksi meistä? FC KTP Juniorit ry hakee joukkoonsa innostunutta ja motivoitunutta valmentajaa! 

Tehtävässäsi toimit A-junioreiden päävalmentajana sekä B-junioreiden apuvalmentajana. Toimenkuvaasi kuuluu myös urheiluakatemian toiminta, taitokoulut, kykykoulut ja talenttivalmennuksiin osallistuminen.

Valmentaja raportoi tehtävästään seuran hallitukselle.

Toivomme sinulta

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja nuorten sekä heidän vanhempiensa kanssa. Hyvät yhteistyötaidot ja myönteinen asenne tukevat onnistumistasi myös muiden seuran sidosryhmien kanssa. Seuran arvojen mukainen käyttäytyminen ja toiminta on meille tärkeää.  Organisointikyky ja kehityshalukkuus ovat sinulle myös tuttuja piirteitä.

Tarjoamme seurassamme tasokasta valmennusta, joten toivomme, että sinulta löytyy ammatillinen pätevyys tehtävän hoitamiseen. Koulutustason toivomme mielellään olevan UEAFA A/B. Oman ammattitaidon kehittämiseen suhtaudumme erittäin positiivisesti ja valmentajamme osallistuvat mm. SPL:n koulutuksiin.

Työssäsi tarvitset perinteisiä tietoteknisiä välineitä, joten niiden käytön toivomme myös olevan tuttuja. Riittävät englannin kielen taidot helpottavat kommunikointia pelaajien kanssa.

Meistä

FC KTP Juniorit ry:ssä on tällä hetkellä noin 700 pelaajaa, jotka ovat 3-20 -vuotiaita. Seura on kaikille pelaajille avoin ja tarjoamme jokaiselle ikäluokalle ja sen pelaajille mahdollisuuden harrastaa ja kilpailla omalla tasollaan. Seuran pelaajapolku mahdollistaa harrastamisen aina edustusjoukkueeseen saakka. Tämän hetkinen seuramme kirkkain kasvatti ei esittelyitä kaipaa, hän on yksi Suomen parhaimmista jalkapalloilijoista.

Tule kanssamme valmentamaan motivoituneita pelaajia ja viemään heitä kohti tavoitteitaan!

Hakemukset pyydetään toimittamaan 15.1.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: mikko.vaahersalo@gmail.com

 

Lisätietoa tehtävästä antaa:
Seuran puheenjohtaja:
Mikko Vaahersalo, p. 044-425 3143