FC KTP Juniorit ry vuoden nuorisourheiluseura!

Kymenlaakson liikunta- ja urheiluväen yhteen kokoava maakunnallinen urheilugaala, Kymenlaakson Urheilugaala järjestettiin Kotkan Seurahuoneella 17.2.2023.

Urheilugaalassa nostetaan esiin kymenlaaksolaisen liikunta- ja urheilukulttuurin osaamista. Juhlassa palkittiin huippu- ja kilpaurheilussa ansioituneita, seuratoiminnan aktiiveja, kuntoliikkujia sekä liikuttaja aktiiveja. Tänä vuonna palkintoja jaettiin 18:ssa kategoriassa yhteensä 23 kappaletta.

FC KTP Juniorit ry valittiin vuoden nuorisourheiluseuraksi Kymenlaaksossa!

  • Valintakriteereissä korostui mm. seuran tasaisesti kasvava jäsenmäärä, toiminnan kehittyminen, monipuoliset harrastusmahdollisuudet eri ikäisille harrastajille sekä osallistuminen kiusaamisen vastaiseen kampanjaan yhdessä FC KTP:n kanssa.

Palkinto on erittäin hieno tunnustus koko seurayhteisölle! Seurayhteisömme muodostuu yli 700 harrastajasta, seuran työntekijöistä sekä yli sadasta aktiivisesta vapaaehtoisesta, jotka kukin omassa roolissaan mahdollistavat lasten ja nuorten harrastamisen jalkapallon parissa.

Nykymuodossaan seura on toiminut pian neljän vuoden ajan, ja sinä aikana se on kasvanut yhdeksi Kymenlaakson suurimmista urheiluseuroista. Seuratoiminta vaatii yhteispeliä niin harrastajien, vanhempien, vapaaehtoisten kuin henkilökunnan kesken, ja kyseinen tunnustus on osoitus siitä, että toimintamme suunta on oikea.

Lämmin kiitos kaikille FC KTP Junioreiden toiminnassa mukana oleville!