Tyttöjen playmakers -ryhmät


Tervetuloa seikkailemaan Frozenin Annan ja Elsan tai Vaianan kanssa! 🎀

FC KTP Juniorit on valittu mukaan Kansainväliseen UEFA Playmakers -ohjelmaan. Ohjelman turvin tytöille luodaan matalan kynnyksen ympäristö tutustua yhteiseen tekemiseen, joukkuetoimintaan ja jalkapallotoimintaan heille tuttujen tarinoiden kanssa. Harjoitukset on suunnattu tytöille, jotka eivät ole aiemmin olleet lajin parissa. 

Mitä?
Lapsille tuttujen Disneyn Frozen 2 ja Vaiana tarinoiden kautta, 5-8 vuotiaat tytöt pääsevät tutustumaan jalkapalloon harrastuksena.
UEFA Playmakers -harjoituksissa opitaan liikunnallisia-, sosiaalisia- ja jalkapallotaitoja FC KTP Junioreiden koulutettujen ohjaajien kanssa.
Harjoitukset on rakennettu lasten näkökulmasta tarinankerronnan keinoin ja harjoituksissa kehitetään monipuolisesti jalkapallotaitoja.

Harjoituksissa opetellaan kaverin kannustamista, innostutaan ja iloitaan omista sekä toisten onnistumisista.
Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan. Näin tytöt saavat hyvälle harrastukselle mahdollisimman rohkaisevan startin.

Parhaimmillaan Playmakers ohjelmaan osallistuminen on alku vuosia kestävälle, rakkaalle harrastukselle, jossa on mahdollisuus kehittyä sekä oppia uutta ja joka antaa tytölle rohkeutta sekä itsevarmuutta!

Kenelle?
Syksyn 2023 toteutus kohdennetaan ensisijaisesti 6-8-vuotiaille tytöille, jotka eivät ole vielä mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa tai osallistuneet aiemmin Playmakers-ryhmään. Syksyllä 2023 palloilemme Vaiana-tarinan mukana. Ryhmään mahtuu 20 ilmoittautunutta.

Milloin ja missä?
Toiminta järjestetään syyslomaviikolla 24.-25.10.2023 klo 10:00-14:00 Ruonalan urheiluhallilla.  Playmakers -toiminnan jälkeen harrastusta voi jatkaa FC KTP Junioreiden ikäkausijoukkueissa.

Hinta?
Syyslomaviikon toimintaan osallistuminen maksaa 50€. Hinta sisältää valmennuksen sekä eväät molempina leiripäivinä.

SYKSYN LEIRITOTEUTUS PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI!

Lisätietoja antaa:
Minna Vierula
minna.vierula@fcktp.fi
p. 050 547 1693

Nähdään leirillä! 🎀

Image
Image