Tyttöjen playmakers -ryhmät


Tervetuloa seikkailemaan Frozenin Annan ja Elsan tai Vaianan kanssa! 🎀

FC KTP Juniorit on valittu mukaan Kansainväliseen UEFA Playmakers -ohjelmaan. Ohjelman turvin tytöille luodaan matalan kynnyksen ympäristö tutustua yhteiseen tekemiseen, joukkuetoimintaan ja jalkapallotoimintaan heille tuttujen tarinoiden kanssa. Harjoitukset on suunnattu tytöille, jotka eivät ole aiemmin olleet lajin parissa. 

Mitä?
Lapsille tuttujen Disneyn Frozen 2 ja Vaiana tarinoiden kautta, 5-8 vuotiaat tytöt pääsevät tutustumaan jalkapalloon harrastuksena.
UEFA Playmakers -harjoituksissa opitaan liikunnallisia-, sosiaalisia- ja jalkapallotaitoja FC KTP Junioreiden koulutettujen ohjaajien kanssa.
Harjoitukset on rakennettu lasten näkökulmasta tarinankerronnan keinoin ja harjoituksissa kehitetään monipuolisesti jalkapallotaitoja.

Harjoituksissa opetellaan kaverin kannustamista, innostutaan ja iloitaan omista sekä toisten onnistumisista.
Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan. Näin tytöt saavat hyvälle harrastukselle mahdollisimman rohkaisevan startin.

Parhaimmillaan Playmakers ohjelmaan osallistuminen on alku vuosia kestävälle, rakkaalle harrastukselle, jossa on mahdollisuus kehittyä sekä oppia uutta ja joka antaa tytölle rohkeutta sekä itsevarmuutta!

Kenelle?
UEFA Playmakers -ohjelma on suunnattu erityisesti 5-8 vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa. 5-6-vuotiaat pääsevät seikkailemaan Frozen 2 tarinan mukana ja 7-8-vuotiaat uppoutuvat Vaianan maailmaan. Playmakers-tytöt harjoittelevat yhdessä ja heidät jaetaan treeneissä kahteen ryhmään iän mukaisesti.

Milloin ja missä?
Toiminta alkaa keskiviikkona 3.5.2023 klo 17:00-18:00 Arto Tolsa areenan junnukentällä. Playmakers-harjoitukset toteutetaan keskiviikkoisin 3.5-21.6.2023 välisenä aikana. Kokonaisuudessaan ohjelma koostuu siis kahdeksasta harjoituskerrasta, jonka jälkeen harrastusta voi jatkaa FC KTP Junioreiden ikäkausijoukkueissa.

Hinta?
FC KTP Junioreiden Playmakers toimintaan osallistuminen maksaa 39€ / kevätlukukausi.

Ilmoittautuminen

Lisätietoja antaa Minna Vierula, minna.vierula@fcktp.fi

Nähdään treeneissä! 🎀

Image
Image