Kannatusjäsenkirje

KANNATUSJÄSENKIRJE/FC KTP juniorit ry 8.5.2020

Jalkapallon, ja pelien aika koittaa toivottavasti pian. Pienryhmätreenit alkaa ja olemme valmiina kirmaamaan kentille tai niiden reunoille. Niin lapset, valmentajat, muut toimihenkilöt kuin vanhemmatkin. Vallitseva koronatilanne on vaikuttanut raskaasti meidän vihreävalkoiseen seuraan, kuten myös moneen muuhun. Viimeisimpänä peruttiin meripäivät, jotka ovat olleet talkootyönkautta meille kiva ja tuottoisa tapa hankkia varoja toiminnan ylläpitämiseen.
Jotta olisimme vahvempia ja elinvoimaisempia, kun palaamme taas normaaliin arkeen, niin järjestämme kannattajajäsenkampanjan. Isovanhemmat, kummit, sukulaiset, naapurit, yritykset haluavat varmasti auttaa meidän lasten harrastuksen jatkumista entistä laadukkaampana. Ota haaste vastaan ja hanki aktiivisesti kannatusjäseniä. Kaikki tuotto tullaan käyttämään toiminnan kehittämiseen, kuten valmennuksen laadun parantamiseen.

Kannattajajäsenyys voi olla kulta-, hopea- tai pronssitasolla. Kultajäsenyys maksaa 100 €, hopeajäsenyys 50 € ja pronssijäsenyys 25 €. Yritykset voivat tukea seuraa haluamallaan summalla. Kun saat jäsenen hankittua, niin pyydä häntä maksamaan haluamansa summa FC KTP junioreiden tilille FI97 5172 0220 0498 79. Mikäli maksaja haluaa nimensä kannattajarekisteriin, niin pyydä häntä laittamaan nimi lisätietoihin. Toimita tiedot hankituista jäsenistä joukkueenjohtajalle, joka välittää ne kootusti Jannelle toimistolle. Julkaisemme halukkaiden nimet seuran kotisivuilla ja jäsenyyden voi hankkia myös kotisivujen kautta.
Yhdessä olemme enemmän !

Terveisin,
FC KTP juniorit ry