KTP:n oma kasvatti Iira Eskola naisjoukkueen vahvuuteen

Naisjoukkueen mukana viime syksystä lähtien harjoitellut Iira Eskola ja seura solmivat pelaajasopimuksen. Iira on KTP:n omaa juniorituotantoa ja toivottavasti hän on esimerkki muille junioreille siitä, että portit edustusjoukkueeseen ovat auki. Iiran ja seuran sopimus kattaa kaudet 2023 ja 2024.

Iiran kehityskulku edustusjoukkueen harjoitusympäristössä on ollut nousujohteista. Aluksi hän oli mukana muutaman kerran viikossa. Kun kroppa alkoi tottumaan kovempaan harjoitteluun, kertoja lisättiin. Sen jälkeen hän tuli mukaan harjoituspeleihin ja sitä kautta myös virallisiin otteluihin. Iira on ollut mukana KTP:n Kansallisen Cupin ottelussa sekä FC Lahtea että KuPS:ia vastaan. Huolimatta nuoresta iästään (syntynyt 2008), on hän esiintynyt otteluissa itsevarmasti ja onnistuneesti. Vierasottelussa FC Lahtea vastaan hän teki mm. KTP:n ainoan maalin. Myös harjoitusottelussa hän on onnistunut maalinteossa.

Hyvät otteet niin harjoituksissa kuin peleissäkin herättivät valmennuksen mielenkiinnon tätä nuorta pelaajaa kohtaan. Hänen ei odoteta suoriutuvan virheettömästi kaikissa tilanteissa, vaan annetaan aikaa ja mahdollisuuksia oppia erilaisissa ympäristöissä. Tämä tarkoittaa esim. edustusjoukkueen pelien lisäksi pelejä juniorisarjoissa. Valmennus näkee Iirassa paljon potentiaalia. Nyt on aika kaivaa se esiin.

-Odotan innolla päästä pelaamaan kovia pelejä kesällä naisten ykkösessä tässä joukkueella. Näen itselläni vielä paljon kehittymisen ja kasvamisen varaa pelaajana, ja minusta tämä joukkue tarjoaa minulle siihen hyvän ilmapiirin, kertoo Eskola.

Lue uutinen myös edustuksen sivuilta täältä.