Minna Vierula FC KTP Junioreiden seuravalmentajaksi ja varhaiskasvatusvastaavaksi

Sosionomi, liikuntaneuvoja Minna Vierula on nimitetty FC KTP Juniorit ry:n seuravalmentajaksi ja varhaiskasvatusvastaavaksi 1.1.2023 alkaen. Hänen vastuualueelleen kuuluvat seuran nuorimpien tyttöjoukkueiden valmennus (T7-8 ja T9-10), leikki-/ja futiskoulujen valmennus sekä koulu- ja päiväkotiyhteistyö. Minna siirtyy tehtävään Kotkan kaupungilta, varhaiskasvatuksen opettajan työtehtävästä.

Jalkapallomaailma on Minnalle tuttu jo lapsuudesta lähtien, sillä lajin harrastamisen hän on aloittanut Kotkan Nappuloissa 8-vuotiaana. Aktiivinen harrastustie jatkui teini-iän kynnyksellä KTP Junioreihin ja siitä aina naisten joukkueeseen asti. Valmennustyö on hänelle myös tuttua useamman vuoden ajalta Kotkan Nappuloista, jolloin hän toimi vuosina 2010-2015 mm. 2003-2004 -syntyneiden tyttöjen valmentajana.

– Toivotamme Minnan lämpimästi tervetulleeksi FC KTP Junioreihin! Minna tuo mukanaan kaipaamaamme varhaiskasvatuksellista näkökulmaa valmennukseen ja odotamme innolla yhteistyötä hänen kanssaan. Nimitys on myös hieno osoitus siitä, että lapsuuden harrastus voi muuttua aikuisiän työpaikaksi, kertoo FC KTP Junioreiden valmennuspäällikkö Juho Luukkonen.