Seuratiedote pienryhmäharjoittelun käynnistämisestä

Tervehdys Kaikille !

PIENRYHMÄHARJOITTELU ja PELITOIMINTA
Palloliitto ja olympiakomitea näyttivät alkuviikosta vihreää valoa pienryhmäharjoittelun aloittamiselle jalkapallossa. Olimme seurassa valmiudessa aloittamaan treenit välittömästi. Ponnisteluista ja toiveistamme huolimatta Kotkan kaupunki avaa jalkapallokentät kuitenkin vasta 14.5 ja siihen heillä on järkevät perustelut. Tämä tarkoittaa, että pienryhmäharjoittelu alkaa silloin. Tämä ei kuitenkaan koske meidän pienten ryhmiä eli futiskoulua, futisleikkikoulua, prinsessafutista eikä perhefutista. Perusteena tähän on se, että emme pysty takaamaan näin pienillä harjoittelun tarkkojen turvallisuusmääräysten toteutumista. Olemme lähettäneet pienryhmäharjoittelun aikataulun joukkueenjohtajille, jotka lisäävät ne teidän nimenhuutoon/myclubiin. Hienoa, että vihdoin päästään yhdessä harjoittelemaan !

Huomioikaa, että ilmoittautuminen harjoituksiin on PAKOLLISTA ja se tulee tehdä viimeistään edellisenä iltana klo 22 mennessä. Harjoituksiin ei voi osallistua, mikäli ilmoittautumista ei ole tehty ajoissa. Muuten emme voi kontrolloida ryhmäkokoja ja ryhmien määrää, sillä samalla kenttäalueella harjoittelee useamman ikäluokan joukkueita. Muistakaa myös valmentajat ilmoittautua, jotta tiedämme että meillä on riittävästi ohjaajia ja voimme taata turvallisen harjoitusympäristön kaikille.
Harjoituksissa pelaajat jaetaan ryhmiin, jotka pyritään pitämään mahdollisimman samoina koko pienryhmäharjoittelujakson ajan. Max. koko pienryhmälle on 9 pelaajaa ja 1 valmentaja. Nykyinen ohjeistus pienryhmäharjoitteluun on voimassa 13.5. asti, joten kun saamme ensi viikolla päivitetyn ohjeistuksen kaupungilta ja palloliitosta, niin jaamme sen teille välittömästi. Harjoitteluun osallistuminen on vapaaehtoista.

Mikäli koronan takia ei takapakkia tule, niin normaali joukkueharjoittelu voidaan aloittaa 1.6.2020. Tällöin voimme aloittaa nykytiedolla myös pienryhmien treenit. Sarjapelit alkaisivat 8.6. alkavalla viikolla kuitenkin siten, että 11 v 11 pelit alkavat aikaisintaan 13.6. Sarjat tullaan pelaamaan yksinkertaisina (ei kevät- ja syyskierrosta) eikä nousuja/putoamisia tule kesken kauden. Otteluohjelmat palloliitto pyrkii julkaisemaan 15.5. Tämän jälkeen jaamme pelivuorot yhdessä joukkueenjohtajien kanssa. Myös kortteliturnaukset pyörähtävät käyntiin heti kesäkuussa, kun lupa siihen saadaan. Jos kaikki menee hyvin, niin ei ole enää pitkä aika, kun päästään taas pelaamaan.
TOUKOKUUN KK-MAKSU JA KANNATUSJÄSEN KAMPANJA
Seuran hallitus päätti kokouksessaan, että toukokuun kk-maksu on 75 % normaalista. Perusteluna tähän on se, että alkukuu mennään omatoimitreenillä ja loppukuu ohjatulla. Mikäli joillakin perheillä ilmenee maksuvaikeuksia, niin olkaa ystävällisesti yhteydessä joko Janne Hyppöseen tai Jari Klausiin, jotta voidaan sopia maksusuunnitelmasta. Emme halua, että kukaan joutuu lopettamaan rakasta harrastusta rahan takia.

Olemme eläneet kaikki uudenlaista, haastavaa aikaa koronaviruksen takia. Jotta me seurana pystymme toimimaan jatkossa yhä laadukkaammin teidän lasten liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin eteen, niin lanseeraamme kannatusjäsenkampanjan, josta enemmän viestin liitteenä. Toivomme teiltä aktiivisuutta kannatusjäsenten keräämiseen.
Mahtavaa, että vihdoin pääsemme treenaamaan ja toivottavasti pelaamaan. Aurinkoista ja liikunnallista toukokuuta jokaiselle ja kaikille äideille vielä upeaa Äitienpäivää !
Terveisin,
Hallitus, Mari, Ossi, Marko, Åke ja Janne